j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Scrolling Image Frame
papaya diaries

Papaya Diaries

Papaya Diaries is een online interieur boetiek met een unieke collectie natuurlijke, biologische, katoenen stoffen.

De producten worden met de hand gemaakt in Afrika volgens traditionele productietechnieken en in harmonie met de natuur.

Tapijt reinigen Utrecht

Voor tapijt reinigen Utrecht hebben wij een logo, branding en website gemaakt zodat ze zo nog meer bereik hebben in de regio en klanten gemakkelijk een reiniging kunnen inplannen op de website.

Scrolling Image Frame
Tapijt reinigen Utrecht

Cosmic Life

Cosmic life is een onderneming van Christine Beijen, Christine geeft les over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en daarmee jouw energieveld jouw werkelijkheid creëren.

Wij hebben voor haar de shop pagina’s mogen designen en gebouwd. Ook hebben we de website een geperfectioneerd en hebben we een aantal aanpassingen voor dr toegepast.

Rijschool Milana

De oude website van rijschool Milana was gebouwd in HTML / CSS en Javascript.

Dit zorgde voor veel problemen zoals het niet makkelijk kunnen aanpassen van de website en dat het niet gemakkelijk up to date blijft.

Deze problemen hebben wij allemaal opgelost en kon de nieuwe website van rijschool Milana binnen 2 weken online.

Scrolling Image Frame
Rijschool Milana
Scrolling Image Frame
wildly store

Wildly Store

De eigenaresse van Wildly store wou haar website laten perfectioneren door ons. Zo hebben wij een aantal onderdelen toegevoegd aan de website zoals de giftcard, instagram feed banner en de 3 usp's van Wildly store.

Get fit with Yasmin

Get fit with Yasmin wou haar oude website laten redesignen en de branding een nieuwe look geven. Dus hebben wij een logo, branding en webshop voor haar gedesigned.

Scrolling Image Frame
get fit with yasmin
Cookie Consent with Real Cookie Banner