CLAIM YOUR
FREE BUSINESS PLANNER

Sign up for our newsletter and receive our free business planner

Elevate Your Online Presence with Our Social Media Magic!

Social Media

  • Strategisch
  • Creatieve en Professionele Content
  • Analyse en Optimalisatie

Van strategisch contentbeheer tot het plannen en verfijnen van posts, nemen wij alles in handen. Wij geven vorm aan jouw verhaal en laten jouw merk schitteren in de digitale sfeer. Laat ons jouw merk naar nieuwe hoogten tillen!

Content Beheer pakketten

Met onze Social Media Beheer Service nemen wij de dagelijkse verantwoordelijkheid voor strategisch contentbeheer op ons, waardoor jij je kunt concentreren op de kern van jouw onderneming. Onze professionals zorgen voor consistente en boeiende online vertegenwoordiging, waardoor jouw merk opvalt in de overvolle digitale ruimte.


Onze Social Media service is volledig op maat gemaakt. We stellen een prijsindicatie op basis van de specifieke wensen en behoeften van jouw bedrijf.
Investering: prijs op aanvraag

Content Creatie pakketten

Voor degenen die graag zelf de touwtjes in handen hebben, biedt onze Content Creatie Service op maat gemaakte (Canva) templates en waardevolle tips om jouw sociale media-content te versterken. Of het nu gaat om pakkende teksten, visuele elementen of strategische planning, wij zijn er om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen en jou te helpen groeien op social media.

 

Hoe het werkt

Samen zullen we de wensen en behoeften van jouw bedrijf bespreken en ideeën uitwisselen. Op basis hiervan zullen we op maat gemaakte Canva-templates creëren. Binnen 4 weken ontvang je deze templates samen met een handleiding en handige tips. Hiermee kun je eenvoudig online je aanwezigheid vergroten.

*Alle prijzen zijn exlusief btw

creatie s

vanaf €70,00

creatie xl

vanaf €100,00

Op maat gemaakte story templates

10

20

Op maat gemaakte post templates

5

15

Social media tips

creatie s

vanaf eenmalig €70,00

creatie xl

vanaf eenmalig €100,00