Skip to content Skip to footer

Phone 4 All

Onze Aanpak

Content creatie:
Wij verzorgen de volledige content creatie voor Phone 4 All. Van het shooten van hoogwaardige foto’s en video’s tot het bewerken en optimaliseren van deze content, wij doen het allemaal.

Content planning en publicatie:
Nadat de content is gecreëerd en bewerkt, plannen en plaatsen wij deze op de sociale mediakanalen van Phone 4 All. Dit zorgt voor een consistente en boeiende aanwezigheid op platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Community management:
Wij beheren ook de interacties met volgers en klanten op de sociale mediakanalen. Dit omvat het reageren op reacties, het beantwoorden van vragen en het stimuleren van gesprekken om de betrokkenheid te verhogen.

Resultaten

Dankzij onze strategische aanpak en consistente inspanningen hebben we indrukwekkende resultaten behaald voor Phone 4 All:

+300% Groei in op social media:
Hun sociale media kanalen hebben een groei van meer dan 300% op social media gezien.

+38.000 Weergaven binnen 2 maanden social media beheer:
+233% profiel bezoeken, +248% website bezoeken en +145% google maps bezoeken.

Verhoogde betrokkenheid:
De betrokkenheid bij hun posts is aanzienlijk toegenomen, wat heeft geleid tot meer interactie en loyaliteit van de klanten.

Sterkere merkidentiteit:
Door professionele en samenhangende content heeft Phone 4 All een sterkere en meer herkenbare merkidentiteit gekregen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil jij ook jouw social media naar een hoger niveau tillen en indrukwekkende resultaten behalen zoals Phone 4 All? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis intakegesprek en ontdek de mogelijkheden!

Phone 4 All is een gespecialiseerde winkel die zich richt op de verkoop en reparatie van telefoons, tablets, smartwatches en laptops. Daarnaast bieden ze een breed scala aan accessoires voor deze apparaten. Om hun online aanwezigheid te vergroten en een bredere doelgroep te bereiken, hebben ze ons ingeschakeld voor professioneel social media beheer.

KlantPhone 4 AllServiceSocial Media BeheerWeergaven38.000 (mei - juni)Profiel+233% bezoekenShare

Intake gesprek inplannen

Close

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ontdek hoe wij jouw online marketing naar het volgende niveau kunnen tillen. Geen verplichtingen, alleen waardevolle inzichten!