CLAIM YOUR
FREE BUSINESS PLANNER

Sign up for our newsletter and receive our free business planner

Unlock the Power of Our Branding Expertise!

Branding

  • Logo designs
  • Brand book
  • Kleuren en lettertypes

Welkom in de wereld van merkcreatie, waar we helpen om jouw merk op te laten vallen en herkenbaar te maken. We kijken goed naar wat er nu populair is en zorgen ervoor dat jouw merk opvalt. We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw merk niet alleen opvalt, maar ook goed past bij de mensen die je wilt bereiken. Laten we samen jouw merk bouwen, zodat het herkenbaar en betekenisvol wordt.

Logo and branding

Met onze branding dienst gaan we verder dan alleen een mooi plaatje. We creëren een unieke identiteit voor jouw merk, vanaf het eerste ogenblik dat mensen je logo zien tot de diepere details van je merkbeleving.

We ontwikkelen ook een compleet branding book dat als gids dient voor de uitstraling en tone of voice van je merk. Hierin vind je richtlijnen voor het gebruik van kleuren, lettertypes en andere visuele elementen.

Met het kleurenpalet en lettertype zorgen we ervoor dat je merk consistent herkenbaar is, waar het ook verschijnt, of het nu op je website is, in je marketingmateriaal of op sociale media. Kortom, onze brandingdienst biedt niet alleen een logo, maar een complete set van visuele elementen en richtlijnen die jouw merk onderscheidend en consistent maken in elke interactie met je doelgroep.

Investering €750 exclusief btw 
Gemiddelde duur 4 weken

Je ontvangt niet alleen een primair logo, maar ook secundaire logo’s die de veelzijdigheid van jouw merk weerspiegelen. Het primair logo staat voor de kern van jouw identiteit, direct herkenbaar en krachtig. De secundaire logo’s bieden variatie en flexibiliteit, aangepast aan verschillende situaties zonder de herkenbaarheid te verliezen. Samen vormen ze een complete set die jouw merk consistent en impactvol presenteert, ongeacht waar je het voor gebruikt.

In ons Brand Book ontdek je de sleutel tot een krachtige merkidentiteit. Hierin worden niet alleen het primair logo en de veelzijdige secundaire logo’s uitgelicht, maar ook gedetailleerde richtlijnen voor huisstijlen, typografie en kleuren. 

Ben zeer tevreden met de werkwijze van anaïs, proffesioneel, kundig, denkt mee en reageert altijd super snel. Samen een hele mooie logo kunnen maken, waardoor ik heb besloten om ook mijn webshop aan haar over te laten. So far so good kan niets anders zeggen dan dat ik aangenaam verrast ben.
Florida Ko
Anais is kundige, prompt en vriendelijk. Door het hele fijne contact, heeft ze mijn ideeën goed kunnen uitwerken. Bij iedereen aan te raden!
Amal Amakran
Ik ben erg tevreden over de designs die ik door Anaïs heb laten maken, ze is in mijn optiek kwalitatief beter dan andere designers waar ik soortgelijke diensten heb laten maken. Verder gaat ze zeer professioneel te werk, en reageert ze ook snel op vragen. Al met al ben ik zeer tevreden en kom ik zeker terug!
Abdullah Yahya
Anais is een professional, ik had een spoed opdracht en dat heeft ze snel weten waar te maken. Ik ben super tevreden over de kwaliteit en hoe goed ze heeft geluisterd naar mijn visie. We gaan binnenkort beginnen aan de website want met zo een service kan ik niet anders dan weer voor haar te kiezen. Bedankt Anais
Fay Iaallala
keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down