j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Hi

Mijn naam is Anaïs,

Ik ben 18 jaar oud. Al vroeg kwam ik in mijn middelbare school tijden erachter, dat ik als Webdesigner door wil gaan op de Grafische Lyceum in Utrecht. Momenteel zit ik in mijn 2e leerjaar van mijn opleiding, waarbij ik mijn kennis en ervaring heb kunnen uitbreiden naar succes. eerjaar van mijn opleiding, waarbij ik mijn kennis en ervaring heb kunnen uitbreiden naar succes.

Met de hulp van een laptop ben ik gaan starten met het digitale illustratie, waardoor ik in 2019 uiteindelijk ben overgestapt naar een iPad om meer te oefenen voor een prachtige kunst als resultaat. Sinds 2020 ben ik voor mijzelf begonnen als Anais van Hulten Webdesign. Ik kon niet wachten, totdat ik een ieder kon helpen met zijn/haar Webdesign.

Tijdens de opleiding Webdesign leer je Grafische Design (Logo’s, posters, designs en dergelijke) en dat doe ik met de Adobe programma’s zoals (Photoshop en illustrator). Daarnaast leer ik Webdesign zoals de basis (Codeer talen, HTML, CSS en JavaScript). Ook leer je te werken met WordPress.

Eind 2019 maakte ik al veelvuldig Tryout websites en webshops. Op 10 februari 2020 schreef ik mij in bij de KVK als Anais van Hulten Webdesign. Al snel begon ik met het maken van websites voor klanten.

Cookie Consent with Real Cookie Banner