j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Hi there,

Wij helpen je met je onderneming tot een next level te brengen. Met een mooie en unieke website, een mooie logo / branding tot aan een perfecte social media pagina.

Webdesign

Een website is het online visitekaartje van jouw onderneming. Ik maak alle websites op maat en naar jouw persoonlijke wensen, zodat jouw website uniek is zoals je onderneming.

Design

Met een unieke branding herkennen klanten direct jouw onderneming. Ook heeft je branding invloed op je naamsbekendheid en merkwaarde. 

Social media

Social media is het platform om in contact te komen met je doelgroep. Daarom is de look and feel van je social media extra belangrijk. Wij bieden daarom pakketten aan waarin we alle taken voor jou overnemen.

SEO

Goed vindbaar zijn in zoekmachines gaat helaas niet vanzelf. Laat de optimalisaties oppakken door een expert en maak jouw site SEO-ready!

Onderhoud

Het is belangrijk om je website up-to-date te houden. Nu begrijp ik wel dat je hier natuurlijk helemaal niet mee bezig wil zijn. Daarom bied ik verschillende onderhoudspakketten aan.

Copywriting

Wil je je niet bezig houden met het bedenken van goede en relevante teksten voor jouw website? Dat is geen probleem! Wij schrijven voor jou professionele teksten die ook SEO proof zijn! 

1. Intake gesprek

Je kiest een pakket uit en wij plannen een gesprek in om je wensen en verwachtingen goed in beeld te krijgen.

2. Offerte

Bij ondertekening van de offerte doe je een aanbetaling van 50% en gaat het project van start.

3. Start van het project

Er zijn ondertussen een aantal feedback rondes waar je gebruik van kunt maken.

4. Feedback

Tijdens het project zullen er feedback momenten zijn waarin je een check kunt doen en je aanpassingen kunt doorgeven.

5. Afronding

Na alle feedback aanpassingen zal het project afgerond worden en heb je nog 10 dagen de tijd om kleine aanpassingen gratis door te geven.

6. Klant portaal

Na afronding krijg je toegang tot het klant portaal waarin alle informatie staat over hoe je je website onderhoudt en zelf kunt wijzigen.

Scrolling Image Frame
Let's make dreams come true

Intake gesprek

Plan gemakkelijk een gratis intake gesprek in via onze online Calendar.

Cookie Consent with Real Cookie Banner