CLAIM YOUR
FREE BUSINESS PLANNER

Sign up for our newsletter and receive our free business planner

Our story

Hallo, ik ben Anaïs, een 20-jarige webdesigner met een passie die al vroeg in mijn leven ontwaakte. Mijn reis begon tijdens mijn middelbare schooltijd, waar ik de opwinding van webdesign ontdekte. Vastberaden om deze passie verder te verkennen, koos ik ervoor om de opleiding Webdesign aan het Grafische Lyceum in Utrecht te volgen.

Mijn creatieve reis begon op een laptop met digitale illustraties, maar in 2019 nam ik een sprong en koos ik voor een iPad om mijn vaardigheden te verfijnen. In 2020 zette ik mijn eigen bedrijf op: Anaïs van Hulten Online Marketing Bureau. Hier begon mijn missie om anderen te helpen met hun webdesignbehoeften.

Tijdens mijn opleiding leerde ik de gevarieerde aspecten van grafisch design kennen, zoals het ontwerpen van logo's, posters en andere creaties met behulp van Adobe-programma's zoals Photoshop en Illustrator. Ik dook ook diep in de fundamenten van webdesign, waaronder coderen in talen als HTML, CSS en JavaScript. Mijn vaardigheden werden verder aangescherpt met platforms zoals WordPress, Shopify, WIX en meer.

In februari 2020 zette ik een belangrijke stap en registreerde ik officieel Anaïs van Hulten Online Marketing Bureau bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien werk ik met passie aan het creëren van websites die voldoen aan de behoeften van mijn gewaardeerde klanten.